Det här ser ut som en liten charmig stuga. Och det är nästan sant… Den är dock så mycket mer än en charmig stuga. Tro mig.

Om du tycker att stugan du ser nedan bara är en supergullig stuga har du helt fel. Visst, den ser ut som en gammalmodig stuga (i nästan alla fall) men tack vare den smarta arkitekturen är det bara en förklädnad. Kelly Davis är arkitekten som skapade den här stugan. Förutom att hon har ett otroligt gott öga för det visuella kan man nästan tro att hon också är en magiker.

Det kanske ser ut som en stuga men det är faktiskt en husbil (jag skämtar inte). 
stu
“Stugan” är bara 400 kvadratmeter, vilket inte låter som så mycket. 
stu1
Men den är faktiskt större än en enrumslägenhet.
stu2
Stugan ESCAPE var först tänkt som en högkvalitetsstuga, inte som en husbil. 
stu3
Nu är stugan ESCAPE en del av rörelsen med små hus. Den här rörelsen växer hela tiden i popularitet och den går ut på att leva med mindre kostnader och på ett mindre utrymme. 
stu4
Den ser inte ut som de flesta husbilar men den når upp till kravet på Park Model RV som kan vara upp till 400 kvadratmeter.
stu5
Inte nog med att stugan är tillverkad av otroligt hög kvalitet (med material av ceder, LED-lampor, tillbehör från Energy Star och mycket mer), du kommer aldrig att märka hur liten stugan är tack vare den smarta designen. 
stu6
Man var tvungen att kompromissa när man skapade det här lilla hemmet. Det finns inte plats för ett helt kök eller badrum men efter en enda titt på ESCAPE skulle jag helt och hållet glömma bort det. 
stu7
Stugan/husbilen finns vid Canoe Bay Escape och är omgiven av en fantastisk utsikt på alla sidor.
stu8
Fler och fler människor följer trenden med små hem, både för att spara pengar och för att spara på miljön.
stu9
ESCAPE kostar omkring $79,000, vilket är ett bra pris för en husbil.
stu10
Men om du skulle bo i det här vackra och lilla hemmet är det definitivt värt det.
stu11

Det utsökta hemmet är inte bara till för att titta på eller för att möta de små husens standard. Det är också effektivt på alla plan. Här skulle jag verkligen kunna tänka mig att bo! Dela den här historian med dina vänner.

[EPSB]

[/EPSB]