Den här hunden kan le som en riktig top model. Du kommer bli avundsjuk på hur fotogenisk hon är.

Det går inte att vara på dåligt humör när man ser Gluta´s leende. Den här glädjespridande och extremt fotogeniska hunden lever för tillfället ett ganska fantastiskt liv. När man ser bilder på henne nu så kan man aldrig ana vad hon har gått igenom.  

 När Gluta´s husse Sorasart Wisetsin hittade henne var hon bara en av alla de stackars gatuhundurna i Bangkok. Wisetsin bodde på ett hostel som inte tillät hundar men han mötte hunden på en närliggande parkering varje dag där han gav henne mat. Wisetsin förstod snabbt att Gluta även led av medicinska problem. Han tog med Gluta till en veterinär och det visade sig att hon hade cancer i livmodern vilket gjorde att de fick operera bort den. Efter ett år av behandlingar blev Gluta äntligen friskförklarad.  

Nuförtiden följer Gluta med sin husse och hunden Gollum på resor världen över. Hon har blivit ett proffs på att bli fotograferad. Och man ser verkligen hur lyckan lyser i ögonen på henne. 

Gluta och Gollum
Gluta kan också vara en riktigt elegant dam när hon vill det. 
Wisetsin vill också påminna människor att hålla utkik efter gatuhundar och försöka hjälpa dem till ett bättre liv om du kan. 

[EPSB]

[/EPSB]