Du kommer bli chockad när du ser vad den här hunden gör för sin husse varje dag. Det här gör mig tårögd!

Att ha en timmes resväg till jobbet är inte något ovanligt. Du hoppar på tåget eller bussen och sedan läser du en bok eller lyssnar på musik så går den timmen fort. Men tänk dig nu om du hade varit förlamad och inte hade möjlighet att bara hoppa på bussen och åka till jobbet. Vad hade du gjort då? Den här mannen i Kina hittade på ett sätt med lite hjälp av sina bästa vän. 

Den här 68-åriga mannen som går under namnet Mr. Fu blev diagnosticerad med Polio när han var ung. Nu tar han sig fram med hjälp av en provisorisk rullstol.  

Ibland använder hans hund tassarna för att putta Mr. Fu framåt och ibland puttar han bara lite snällt med huvudet för att “rullstolen” ska rulla framåt. 

När det är kallt ute hjälper hunden till att hålla Mr. Fu´s fötter varma genom att kura ihop sig på dem. Vilken hängiven hund!

Här kan du se mer av historien:

Mr. Fu säger att han vet exakt hur hunden lärde sig att hjälpa honom. Det visar bara hur mycket våra husdjur bryr sig om oss. Och de här två verkar ha ett alldeles speciellt band till varandra. Hade din hund gjort det här för dig?

[EPSB]

[/EPSB]