En mäklare hittade det bästa sättet att sälja ett hus men det är lite ovanligt. Jag är i alla fall såld!

Att sälja vadsomhelst är en utmaning och när din karriär och din överlevnad beror på just det är det bäst att du säljer bra – och snabbt. Och den här holländska fastighetsmäklarfirman är förmodligen i ledningen när det kommer till just detta.

Firman, Huizen Promoter, i Ermelo, skapade en tävling där husägare som vill sälja sitt hus kan vinna reklam för sina hus som ligger ute för försäljning, vilket verkligen fångar folks uppmärksamhet. Här är ett av resultaten:

kana

Japp, det är en berg- och dalbana. I ett hus. Företaget byggde upp en hel berg- och dalbana genom huset, med en vagn som tar en person. Med en enkel knuff från husets framsida får de köpsugna människorna en alldeles unik tur genom huset medan ett band berättar om husets alla bekvämligheter. Det är som en liten berg- och dalbana på Liseberg!

Det var en riktig hit för alla som kom på visningen. Det verkar som att de verkligen njöt av deras tur, även om de var lite förvirrade. Det finns ännu ingenting sagt ifall de nya ägarna kommer att behålla berg- och dalbanan när huset väl är sålt.

Dela det här smarta visningsknepet med dina vänner!

[EPSB]

[/EPSB]