Den här killen överraskade sitt livs kärlek med det här och det är det finaste jag någonsin sett.

Bret ville göra någonting riktigt speciellt när han planerade att fria till kvinnan i sina drömmar, Jovan. Så han kontaktade hela hennes familj och hennes vänner och flög dem över hela landet för att de skulle kunna närvara. När de kommit fram började de genast att förbereda och öva på det mest episka frieriet du någonsin kommer att se.

Överraskningen började med att en av hennes vänner, som bjudit ut henne på lunch, grabbade tag i en gitarr. Sedan började de sjunga med till sången Geronimo av Sheppard. Därefter överraskades Jovan av en stor flash mob. Hennes mamma, styvpappa, bröder, systrar, bästa vän och mostrar var alla en del av uppträdandet. De fick sällskap av omkrin 40 professionella dansare som kom från ingenstans.

Hela scenen avslutades med att Bret gick ned på ett knä för att ställa den största frågan av dem alla…

Källa: Marry Me

Det absolut bästa med den här videon är att den kommer att ge dem så många stora leenden i många år framöver. Detta gäller alla som var involverade i det här underbara frieriet. Det är lite som ett fint vin, minnet kommer bara att värderas högre och högre ju längre tiden går. Den här videon har än så länge visats över 2 000 000 gånger världen över och har fått lyckotårarna att rinna på många där ute. Dela med dig av det här lyckliga slutet med alla dina vänner.

[EPSB]

[/EPSB]