Flygbolag tar med julstämningen till en liten stad i Dominikanska Republiken.

Lågprisflygbolaget WestJet vet hur man firar jul på rätt sätt. Företaget gav tidningsrubriker när det överraskade passagerarna med julklappar vid bagageutlämningen förra året. Nu får flygbolaget oss alla att plocka fram näsdukarna igen efter att de har överraskat invånarna i en liten by i Dominikanska Republiken med riktig julstämning.

Det började med att några invånare såg en stor blå släde i mitten av stadens center. Släden inkluderade en videoskärm där folket kunde prata med jultomten, som var klädd i en blå outfit. Tomten började med att fråga slädens besökare om vad de önskar sig i julklapp. Dagen efter bjöds de alla in till ett strandparty där de hittade fejkade snödrivor. Det var då invånarna blev överraskade med att se att allt de hade önskat sig av jultomten faktiskt väntade på dem.

Källa: WestJet

Vilket fantastiskt sätt att föra in välbehövlig lycka i deras liv. Det är också ett otroligt fint budskap för oss att det alltid är finare att ge än att få. Dela den här otroliga handlingen med dina vänner och hjälp till att sprida julstämning.

[EPSB]

[/EPSB]