Mitt i ett nummer går allt fel för den här cheerleadern. Hon fattar ingenting när koreografin helt plötsligt ändras men det gör alla andra. Wow vad fint!

Ariana Rosado är en duktig cheerleader i laget Chicago Bulls. Som cheerleader är det viktigt att allt klaffar, musik, koreografi och team, och det vet Ariana vikten av.

Därför blev hon så chockad när dagens nummer inte riktigt blev som det skulle. De började dansnumret som vanligt men mitt i det stannade allt och alla omkring henne och både musik och koreografi byttes ut. Hon förstod ingenting, men jag kan avslöja att det var någonting riktigt speciellt som hände den dagen.

Den här överraskningen fick mina tårar att rinna.

Det här är så otroligt fint och det är så kul att se någon bli så förvånad och sedan så lycklig. Det här får mitt hjärta att svämma över. Dela detta inlägg med dina vänner för att sprida den kärleken som finns i världen.

[EPSB]

[/EPSB]