Ha något till hands att torka dina tårar med när du ser den här videon. Från 1:30 blir det riktigt känslomässigt.

Att hjälpa de som inte kan hjälpa sig själva är ett uppdrag som är extremt tacksamt. Annie Hart är en kvinna som älskar hundar och hon arbetar för The Bill Foundation. Hon arbetar för att rädda hundar som lever i fruktansvärda förhållanden och hittar nya och kärleksfulla hem till djuren som en gång lämnats för att dö på gatan. Hennes Youtubesida är full av hjärtevärmande berättelser men ingen rör ditt hjärta på samma sätt som den här räddningen hon gjorde förra december.

Hunden hon hittade var i riktigt dåligt skick och det var tydligt att han hade bott på gatan under en lång tid. Hon gav honom namnet Gideon, sedan räddade hon hans liv.

Gideon hittades med stora sår runt hans hals.
gideon

Han var helt utmärglad och man kunde se att han hade bott på gatan under en lång tid.
gideon1

Det stod klart att han var väldigt sjuk. Annie själv säger att hon tror att det är en av de mest sjuka hundar hon någonsin räddat.
gideon2

Det står oklart om Gideons före detta ägare misshandlade honom fysiskt men Annie säger att det är uppenbart att han har misskötts och blivit misshandlad psykiskt. 
gideon3

Trots att hunden visste att han var väldigt illa däran och att han behövde hjälp hade han svårt att lita på sina räddare.
gideon4

Han bokstavligt talat skakade av rädsla så fort han såg en människa.
gideon5

Sen hände någonting fantastiskt. Se videon för att ta reda på vad som faktiskt hände.

Inte nog med att Gideons kropp började läka, även hans själ började må bra igen. Han skakade inte längre vid åsynen av människor, han började förstå att de inte bara var hemska. De kunde också ge honom kärlek och omtanke. Kärleken och hoppet inom honom började växa och snart vart han den lyckliga hund han egentligen är.

Bilderna kommer från The Bill Foundation.

[EPSB]

[/EPSB]