Den här stackars hunden åt pinnar och stenar för att inte svälta ihjäl. När han räddades upptäcktes det här.

När den försummade Weimaranern Alex hittades på gatan i New Orleans såg framtiden inte speciellt ljus ut för honom. Han höll på att svälta ihjäl, hade otroligt dålig hälsa och hans ända räddning från stadens gator var ett överfullt hundhem. Det såg ut som att Alex aldrig skulle få chansen att bli bättre.

Innan han avlivades på grund av platsbrist på hundhemmet steg Southern Animal Foundation in och förde honom till säkerhet. De skulle snart förstå att det här inte var en vanlig hundräddningsoperation. Ta en titt på Alex resa.

Hunden Alex.

alex

Han var så utmärglad, det var ett mirakel att han fortfarande var vid liv.

alex1

När räddningsorganisationen tog in honom såg de snart att han varit så hungrig att han inte hade något annat val än att äta kvistar och stenar. Inte nog med att de inte gav honom någon näring, de var också tvungna att tas bort via operation.

alex2

Deanna Theis, en av de människorna som hade störts roll i Alex rehabilitering.

alex3

Operationen blev till en succé och Alex ser nu bättre ut än någonsin förr.

alex4

Källa: Daily Mail

För att se återhämtningen på film kan du kolla in klippet nedan:

För att se mer om Alex återhämtning kan du kolla in Southern Animal Foundations Facebooksida. Du kommer att bli glad när du ser ett litet meddelande från fina Alex där ibland också. Dela med dig av den här historian med dina vänner genom att klicka på knappen nedan.

[EPSB]

[/EPSB]