En livrädd hund sprang iväg efter att hans ägare dödats av en rattfull man. Vad som hände sen är helt ofattbart.

När Donna Chen var ute på den vanliga promenaden med sin hund Barney blev hon påkörd av en bil. Föraren var full efter att ha druckit whiskey en hel dag på stranden och Donna dog av skadorna hon fick. Hennes hund Barney, full av sår och blåmärken, flydde direkt i fullständig panik. Polisen kom till platsen men det fanns ingen hund där att hitta. Vad som hände sen är helt ofattbart…

Donna med hennes tre barn.

barney

Donna och hennes älskade hund Barney.

barney1

Det här är bilen så körde på Donna medan hon och Barney var på promenad. Det var 22-åriga Blake Talman som körde och han hade varit på stranden och druckit whiskey hela dagen. Han körde över 140 km/h när han körde på Donna. I krocken omkom Donna och hennes hund Barney skadades. Barney flydde i panik efter vad som hade hänt.

barney2

Hans promillehalt var över 0,2 vilket överstiger den lagliga nivån.

barney3

Du kommer aldrig att tro vad som hände härnäst. Ungefär 1,5 km från olycksplatsen var Rory O’Connor ute och fiskade i sin kajak. Han hade en kamera fastspänd i kajakens front så att han skulle få med alla storfiskar han håvade upp på film.

barney4

Helt plötsligt hörde han någonting plaska bakom sig och när han vände sig om såg han en brun hund som simmare mot honom, mitt på sjön.

barney5

Förbryllad förde Rory bort sina fiskeredskap och hjälpte hunden upp i båten. Han förstod omedelbart att hunden var livrädd och sedan såg han alla hans sår.
“Han var verkligen rädd, han skakade. Till en början trodde jag att han var kall men sen förstod jag att han var rädd.”, sa Rory. “Han hade simmat ganska lång och han var riktigt trött. Hans tass blödde och han hade en hel del andra sår också.”

barney6

Rory försäkrade sig om att hunden satt bra bak i båten och sedan började han paddla omkring för att försöka hitta hundens ägare. Han kunde inte hitta någon vid vattnet så han paddlade in mot strandkanten för att se efter där. När han drog upp båten på stranden var hunden för rädd för att ens röra sig.

barney7

Rory tog med hunden hem och postade en film på YouTube på hunden. Han hoppades att någon hade information om den här mystiska hunden som simmade omkring i vattnet.

barney8

Rory hade ingen aning om vad hunden precis hade varit med om. Här är videon han postade.

Om Rory inte hade varit ute och fiskat den dagen hade Barney lätt kunnat drunkna av rädsla. Videon som Rory postade spred sig snabbt men vem hunden var, var fortfarande ett mysterium. Rory tog med Barney till veterinären och där hittade de hundens microchip som i sin tur ledde Barney tillbaka till hans familj.

“Jag tror att en högre makt ledde Barney till var han behövde vara. För trots den här otroliga tragedin var det någonting riktigt anmärkningsvärt som hände. Hennes hund är fortfarande vid liv”, sa Donnas syster Diane.

Ur den här fruktansvärda historien kommer en annan riktigt underbar. Alla är helt förstummade över att Barney faktiskt klarade sig och kom hem till sin familj igen. Den här lilla killen har varit med om mycket och nu förtjänar han all kärlek hans familj kan ge honom, likaväl som de förtjänar hans.

Källa: Viral Forest

Dela det här miraklet med dina vänner.

[EPSB]

[/EPSB]