Nej det där är inte en hög med skräp. Det är en hund vars historia kommer att totalt krossa ditt hjärta.

Det finns hemlösa hundar över hela världen som varken får den kärlek eller hjälp de förtjänar (i USA får bara en hund av 10 ett permanent hem). Men ibland får en livrädd hund i behov av hjälp en andra chans i livet, tack vare kompletta främlingar.

Eldad Hagar arbetar på räddningsorganisationen Hope for Paws i Compton, Kalifornien. En dag upptäckte han och hans kollega Annie Hart någonting märkligt. Det var ett djur som gömde sig under en släpvagn. De båda gick iväg för att undersöka saken lite närmare.

Under släpvagnen hittade de en liten pudel, skakande av rädsla.

theo

Theo, som blev hans namn, var totalt livrädd för människor. Till en början var alla deras räddningsförsök helt meningslösa.

theo1

När de till slut lyckades få tag på Theo blev helt överväldigad av rädsla och smärta. Tack och lov lyckades Eldad till slut lugna honom och de kunde ta med honom till veterinären. Den hemlösa hunden blev där kontrollerad, tvättad och fick mängder av kärlek. Och resultatet? Han var med om en förvandling du måste se med egna ögon för att tro på.

Se videon med hans räddning här under.

Den här inspirerande hunden visar vad som är möjligt med med lite hopp!

 

theo2

Källa: Hope for Paws

Theo har nu en chans att finna sann lycka, trots att allt han visste om tidigare var ensamhet och misär. För att hjälpa hemlösa hundar i Sverige kan du sätta in en gåva till Hundar utan hem. Din gåva går till att hjälpa hundar i behov av veterinärvård och transport.

Folk som Eldad och Annie gör världen till en mycket bättre plats för djur… och för oss. Dela den här underbara historian med andra genom att klicka här under.

[EPSB]

[/EPSB]