Den här mannen räddade en hel hundfamilj med hjälp av en iPhone och YouTube. Det här är helt fantastiskt.

Eldad Hagar, den fantastiske hundräddaren, gav sig ut på ett uppdrag för att rädda en rädd hemlös tik. Han upptäckte snabbt att hon var för rädd för att han skulle få komma nära och använde sig av en bur för att locka henne. När han hade fått kontakt med henne såg han att hon eventuellt var dräktig eller att hon redan hade fått valparna. När han kontrollerade hennes juver såg han att det kom mjölk ur dem och förstod att hon redan fött sina valpar.

Problemet var att han inte visste var valparna fanns. Han satte ett koppel på Rosie i hopp om att hon skulle visa honom vägen till sina valpar men efter en timma under en lastbil förstod han att hon inte ville. Det var då han fick den briljanta idén av att använda sig av sin iPhone och YouTube. Han satte på ett klipp där valpar gnydde för att se om det hjälpte och det var då Rosie gjorde det här.

Det är helt otroligt vad modersinstinkterna tar över och tack vare Eldads smarta trick och Rosies kärlek till sina valpar kunde de tillsammans hitta dem. Här nedan ser du valparna i sitt esse i sitt fosterhem.

Dela den här unika och fantastiska räddningen med dina vänner.

[EPSB]

[/EPSB]