Den här killen väntade på en grön gubbe vid övergångsstället när han ser den här lilla kattungen ramla ner i vattnet. Vad han gjorde sen är helt fantastiskt.

Han är ingen brandman än – men den japanska studenten Yusuke Mieno är (faktiskt) på väg att bli en och han fick en chans att öva på hur det faktiskt är i verkligheten alldeles själv. En dag, när han stod vid övergångsstället och väntade på grön gubbe, såg han hur en kattunge med nöd och näppe klarade sig från att bli överkörd. Kattungen sprang till vägkanten och iväg i ren panik såg den inte kanalen som låg strax bredvid…. och hon föll ner.

Yusuke var rädd för att det skulle ta för lång tid för räddningen att komma fram även om han ringde dem omedelbart. Istället valde han att rusa till kattens räddning och kom på ett väldigt uppfinningsrikt sätt att rädda henne upp från det kalla vattnet: han använde hans paraply.

cat

cat1

Yusuke la upp fotona på Twitter och sedan dess har bilderna delats tusentals gånger. Det verkar som att de mest delade inläggen är de som också är de mest älskvärda.

 

 

Dela den här studentens anmärkningsvärda räddning med alla dina vänner på Facebook genom att klicka på knappen nedan.

[EPSB]

[/EPSB]