Den här hunden lämnades på gatan för att dö. Jag är fortfarande chockad över vad som hände sen!

Sean McCormack är en hundälskare ända in i ryggmärgen. När han såg den här hunden på Taiwans gata visste han inte vad han skulle tro. Hunden var i ett fruktansvärt tillstånd och det var uppenbart att den lämnats på gatan för att dö. Med huden synligt påverkad av skabb och med en totalt utmärglad kropp såg det ut som om att hunden bara väntade på att få ta farväl av livet. Men Sean bestämde sig för att hjälpa hunden.

Ni kommer aldrig att ana vad som hände sen.

Hunden Tiny var lämnad att dö på gatan i Taiwan
t

Han var så mager och hans hud var så härjad av skabb att de som räddade honom inte kunde se vilken ras han var.
t2

Tiny räddades av Sean, som är en stor hundälskare. Till en början trodde han att Tiny var en Mastiff.
t3

Men det visade sig att han var en underbar Rottweiler.  Och enligt hans vårdare var han också en liten ängel. Det tog inte lång tid innan han blev allas favorit!
t4

Dr. Yang på YangMings veterinärklinik behandlade alla Tinys fruktansvärda sjukdomar och hans depression.
t5

Efter den stora förvandlingen vart Tiny krönt till “The Grand Champion” på RSPCAs hundshow.
t6

Tinys resa visar att för sjuka och utsatta djur finns det inte bara en utväg, att avsluta deras lidande. I många fall behöver djuret bara läkarvård, tålamod och en stor portion kärlek. Det kanske inte alltid är vad som händer när man talar om sjuka djur men historian om Tiny är definitivt en historia som ger oss hopp.

Tack till Sean och till all personal i Taiwan som hjälpte Tiny att komma tillbaka till livet efter att ha stått och knackat på dödens dörr!

[EPSB]

[/EPSB]