Den här mannen hade sparat sedan han var 12 för att kunna ge sin framtida fru det perfekta frieriet. Vad han gjorde är helt fantastisk.

När man vet vad man vill kan inget stoppa en. Det vet den livslånga romantikern Levy allt om.

Han började spara till ett av de största ögonblicken han någonsin kommer att få erfara, frieriet till sin framtida fru, redan när han var 12 år gammal. En dag träffade han en tjej från delstaten Michigan på Rose Bowl i Pasadena. De möttes återigen i Hot Springs och i Indianapolis och äntligen, nästan ett år senare, bytte de nummer på en konferens i D.C.

I 3,5 år dejtade Tiffany och Levy på distans, från SoCal till Michigan. Efter ett otaliga samtal, Skype-dejter och över 56 000 mil i avstånd bestämde Levy sig för att det var dags att fråga Tiffany den stora frågan – om hon ville bli hans fru.

Levy frågade Candlelight Films om de kunde hjälpa honom att få hela detta fantastiska ögonblick på film och den 14e oktober stod allting klart.

Tiffany trodde att hon skulle besöka Kalifornien för att vara med på ett av Levys fars militärevent.

Leta reda på näsdukarna och gör dig redo för ett av de bästa frierierna vi någonsin sett.

Källa: Candle Light Films

Det här är bland det finaste jag någonsin sett. Vilken man, han hade verkligen tänkt igenom allt, från början till slut och hon är nog en av de lyckligaste kvinnorna i världen.

Dela det här otroliga frieriet med dina vänner genom att klicka på knappen nedan.

[EPSB]

[/EPSB]