Läkarna sa att de måste göra en abort eller se sitt barn dö i deras armar. Sen hände DET HÄR.

Bara ett par minuter efter att Chanel Murrish föddes slog hon rekord och blev ett mirakel. Hon var den yngsta bebisen i Storbritannien som någonsin genomgått en öppen hjärtkirurgi.

Läkarna hade sagt till hennes föräldrar innan hon var född att hon inte skulle överleva. De var så övertygade om att bebisen skulle dö att de föreslog att paret skulle abortera henne… Två gånger. Men paret vägrade ge upp på sin lilla dotter. Hon gav dem till och med ett tecken som berättade för dem att hon skulle kämpa.

Under ett ultraljud gav lilla Chanel sina föräldrar tummen upp och från och med då visste de att hon var en liten kämpe.bab1
Bara ett par minuter efter att Chanel föddes skyndade sig läkarna in i operationsrummet med bebisen för att sätta en stent i hennes hjärta. Hon hade hypoplastiskt vänsterkammarsyndrom och ena sidan av hennes hjärta slog inte.
bab2
Sju dagar senare hade Chanel en operation till. Nu växer hon sig starkare för varje minut. Hon har överlevt mot alla odds och visat andra hur man är stark.
bab3

Hennes föräldrar kunde inte avsluta graviditeten, inte ens när de fick de fruktansvärda nyheterna 20 veckor in i graviditeten. “De berättade för oss att Chanel kunde genomgå operationer men att hon bara hade 50/50 chans att överleva den första, sen skulle hon behöva två till” har mamman sagt. Men när dottern började sparka visste både mamman och pappan att Chanel skulle kämpa för sitt liv.

Det här paret har samlat in 3,300 till sjukhuset Newcastle’s Freeman Hospital, som hjälpte till att rädda deras dotter.

Dela den här fantastiska historien med dina vänner nedan.

Foto: Mirror.co.uk

[EPSB]

[/EPSB]