När han blev stoppad för att han hade en medtagen gammal bil kunde jag inte längre hålla mina tårar inne.

I dagens samhälle har det uppstått en spänning mellan polisen och allmänheten. Då de försöker att förhindra brott har de fått en negativ bild hos resten av folket. Det försöker polismän i Kansas City, Missouri, ändra på. Med hjälp av en otrolig man, som också är miljonär (han väljer att kalla sig för “Secret Santa”) ger de människor lite extra glädjande nyheter inför jul.

Beväpnade med botar på $100 väljer poliserna ut bilister som ser ut att de är i behov av lite extra hjälp. De ber dem köra till sidan av vägen och stannar dem för ett litet samtal. Men istället för att ge dem en fortkörningsbot mottar de istället pengar. Reaktionerna de får är så rörande och det är inte bara mina tårar som rinner. Även nyhetsankaret Scott Pelley på CBS Evening News blir påtagligt rörd av detta.

Varför skulle då en miljonär göra detta egentligen? Jo, för att “Secret Santa” helt enkelt vill att polismännen ska få lite glädje tillbaka av deras handling. “Hur tuffa de än är har de hjärtan större än världen”, sa han.

Det här är vad jag kallar julglädje. Dela det här otroliga klippet med dina vänner.

[EPSB]

[/EPSB]