Den här rädda och övergivna pitbullen kämpade för att överleva. Vad som hände sen fick mig att börja gråta.

För Los Angeles djurräddningsgrupp Hope For Paws räcker det vanligtvis med några lugnande ord och en cheeseburgare för att vinna förtroende från en övergiven hund (som ni bland annat kan se här). Men för pitbullen Bunny räckte inte ens det. Hon var alldeles för rädd för att komma nära sina räddare.

Det är inte så konstigt att hon var så rädd dock, hon hade blivit sviken av människor förut när hennes förra ägare lämnade henne att dö på en öde och avlägsen plats. Räddarna från Hope For Paws hittade tillslut ett sätt att rädda henne och räddningen, och framför allt förvandlingen efter, är helt fantastisk!

Källa: Eldad Hagar

Genom att lägga en smaskig och välluktande cheeseburgare i buren lyckades de locka in henne medan de själva höll sig på avstånd. När hon blev utsläppt från buren på hundhemmet visade hon omedelbart sin kärleksfulla personlighet. Det stod väldigt klart att det enda hon någonsin ville var att bli älskad.

Varför någon skulle få för sig att överge den här underbara varelsen kan jag inte för mitt liv förstå. Jag är så tacksam mot Eldad Hagar och organisationer som hans, Hope For Paws. Tack!

Dela den här fina hundens varma hjärta med dina vänner.

[EPSB]

[/EPSB]