Sjuåriga Sailor var med om en flygolycka och överlevde. Du kan aldrig ana vad hon gjorde sedan. Wow!

Sjuåriga Sailor Gutzler hade aldrig kunnat ana vilken fruktansvärd upplevelse hon snart skulle vara med om när hon och hennes familj flög från Florida till Illinois. Under flygningen får planet problem med motorn någonstans över skogarna i Kentucky. När planet börjar förlora höjd gällde det för Sailor att tänka snabbt.

Sailor reste med sin pappa, mamma och två yngre syskon. Till slut krashade planet i Kuttawa – skogen, Kentucky. Sorgligt nog omkom alla på planet. Alla utom Sailor.

sailor1

Sailor var helt ensam i den stora skogen med en vrickad fot, inga skor och flera skärsår. Hon kunde antingen sitta och vänta på hjälp eller ge sig ut och hitta hjälpen själv. Sailor valde det senare alternativet. Hon gick över en mil i den stora skogen tills hon hittade ett hus där 71 – åriga Larry Wilkins bodde

sailor2

Hon klarade sig genom skogen i den mörka natten genom att tända eld på en pinne från en av flammorna från flygplanet. Hon försökte använda alla de överlevnadsknep som hon hade lärt sig av sin familj.

sailor3

“Jag kom till dörren och där står det en liten gråtande flicka med näsblod, flera skärsår, en strumpa och inga skor”, berättar Mr. Wilkins. “Hon berättade att hennes föräldrar var döda och att de hade varit med om en flygolycka.”

sailor4

En polis berättar senare att det är ett mirakel att Sailor överlevde olyckan. Och att hon sedan lyckades ta sig igenom skogen för att hitta hjälp helt ensam. Ja, den här flickan är verkligen fantastisk och jag jag är helt säker på att Sailor´s familj hade varit stolta över henne om de fortfarande hade levt.

[EPSB]

[/EPSB]