Det här barnet kommer aldrig att få träffa sin mamma. Och anledningen är helt oförglömlig.

Varje barn är ett mirakel. Om du funderar över livets är det helt otrolig vad det krävs att skapa ett litet knyte av lycka. Men för vissa människor är det inte så lätt som man kan tro att skapa en familj. Laura Yoho var på gymmet och tränade när hon helt plötsligt svimmade. Läkarna upptäckte efter det att hon hade en hjärntumör och att hon brådskande behövde genomgå en behandling för cancer. Hon och hennes man Nate hade bara vart förlovade ett par veckor när hon fick sin diagnos.

De hade inte gift sig än och de planerade definitivt inte att skaffa barn än. Laura valde att börja en behandling av kemoterapi och hon bestämde sig samtidigt att starta en familj tillsammans med Nate innan det var för sent. Men sättet hon gjorde det är någonting vi aldrig hört förut.

Innan Laura påbörjade sin behandling lät hon frysa ner sina ägg. Hon ville inte förlora möjligheten att få barn med hennes livs kärlek.
la

Laura och Nate bestämde sig för att starta en familj, trots att hon var döende. Det var då Lauras bästa vän Kara kom in i bilden, för att hjälpa.
la1

Kara blev surrogatmamma till parets barn så att de både kunde skaffa ett barn och ge Laura den nödvändiga behandlingen.
la2

Kara och Laura hade vart bästa vänner i över 24 år. De hade aldrig bråkat och de var som systrar för varandra.
la3

Så ingen av dem tvekade när Kara sa ja till att bära Lauras barn.
la4

Till slut föddes lilla Caralyn.
la5

Tyvärr avled Laura bara fyra månader efter att Caralyn kom till världen.
la6

Nate var kvar med Caralyn, men han var inte ensam. 
la7

Innan Laura dog skrev hon och Nate brev, spelade in videos och planerade att berätta för lilla Caralyn om den kärleksfulla modern hon hade.
la8

 

Det saker vi gör för de vi älskar. Det är helt otroligt vacker hur givmilda och generösa andra kan vara. Kara ifrågasatte aldrig tanken på att bära hennes döende bästa väns barn. Den lilla flickan har tur som har så många människor runt omkring henne som älskar henne, redan innan födseln, nu och föralltid.

 

[EPSB]

[/EPSB]