Den här flickan får en julklapp av sina bröder och det är det finaste jag sett.

Förra årets julafton var alldeles speciell för den här flickan. Det var då hon fick den allra bästa julklappen någonsin av sina bröder.

Hon och hennes bröder älskar att spela datorspel. Hennes bröder har alla haft bra datorer att spela på medan hon själv fick nöja sig med att spela på en konsol. På grund av det kände hon att hon aldrig har fått vara en del av deras lilla klubb. Till jul bestämde sig alla bröder för att gå ihop och köpa henne en dator kraftfull nog att spela alla de senaste spelen online med dem. Och hon behövde verkligen en dator eftersom att de köpte henne massor av olika spel att spela på Steam.

De spelade in henne när hon mottog presenten och det fick mina ögon att tåras.

Källa: Philip Mena

Det är så mycket kärlek som samlats ihop för att köpa den här julklappen till henne. Hur de presenterade presenten var nog för att få henne att känna sig älskad och när hon väl kom till spelen och och datorn var hon alldeles överväldigad. Jag har nog aldrig sett någon bli så glad över att få datorspel. Hon har verkligen helt fantastiska bröder.

För de som inte har koll på datorspel är Steam en onlinebutik där man kan köpa digitala versioner av spel.

Den här flickans lycka är så underbar att se och det är så mycket kärlek som strålar mellan syskonen. Dela den här underbara reaktionen med dina vänner genom att trycka på knappen nedan.

[EPSB]

[/EPSB]