Ingen kommer någonsin att glömma det här bröllopet. Eller vad som hände med maken 10 timmar senare. Hämta näsdukarna.

Du borde gå och hämta en näsduk innan du klickar på play på den här videon. Eller du kan hämta en hel pappersrulle, du kommer behöva den.

Rowden Go var en helt normal 29-åring, överlycklig och exalterad för att han skulle få gifta sig med sitt livs kärlek. De hade sitt bröllop inplanerat i juli och planerna var i full gång. Helt utan förvarning fick Rowden reda på att han hade cancer i levern och att han var i fas 4. Cancern var väldigt aggressiv och hans prognoser var inte optimistiska. Rowden var fast besluten om att han inte skulle lämna den här världen innan han gift sig med sitt livs kärlek och med mycket planerande och viljestyrka kunde de gifta sig. Eftersom att Rowden var för svag för att lämna sjukhuset fick bröllopet komma till honom. Vänner och familj, inklusive hans 2-åriga dotter, förvandlade tillsammans hans sjukhusrum till en bröllopsplats.

Rowden gick bort 10 timmar efter ceremonin och kvar finns nu hans fru Leizel och deras 2-åriga dotter Zakiah. Trots att han inte är med dem fysiskt så kommer han alltid att finnas vid deras sida och de kommer alltid ha detta minne att tänka tillbaka på.

[EPSB]

[/EPSB]