Den här valpen satt fast i en plastkanna i två månader. Se vad som händer när han blir räddad.

När ett djur inte har något hem måste de hitta på egna sätt att överleva på gatan. Det betyder att de måste gräva igenom sopor för att hitta mat och söka skydd på olika platser som kanske inte alltid är så säkra. Ibland kan tragiska saker inträffa när de kämpar för överlevnad.
Den här schäferblandningen har vandrat runt på gatorna i två månader med en plastkanna som har fastnat runt huvudet. Lyckligtvis hjälpte några vänliga främlingar att bli av med plastkannan. Han har nu fått namnet Bucket. Containern han brukade bo i har nu också blivit utbytt mot ett kärleksfullt hem.

Här blir Bucket räddad från plastkannan som hade gjort hans liv till en mardröm de senaste två månaderna.

saved bucket

Den stackars valpen ser så skakad ut. Och man kan ju förstå honom. Jag vet inte vad jag hade gjort om jag hade varit tvungen att gå runt med en plastkanna på huvudet i två månader. Jag hade iallafall inte varit såhär samlad. Det är en sak som är säker.

bucket cute

Den här videon visar hur bucket blir befriad från plastkannan.

Jag är så glad att Bucket blev befriad från den hemska plastkannan och han bor med en kärleksfull familj nu. Det är bra att det finns människor som hjälper djur i nöd. Annars hade Bucket kanske fortfarande suttit fast i plastkannan. Det hade verkligen varit tragiskt.

[EPSB]

[/EPSB]