Den här hunden föll ned i en över 200 meter djup grop. Men det är inte den delen som chockade mig mest.

Vad som hände den här hunden är ungefär så mirakulöst det bara kan bli. En hund vandrade vid den största handgjorda gropen som finns, djupare än 200 meter, när han tappade fotfästet och föll ned. Istället för att historian skulle sluta i en olycklig tragedi visade sig den här historien vara riktigt härlig, tack vare hundens vilja att leva och vänligheten som finns hos oss människor.

Det började när några turister såg den panikslagna hunden under sig, frenetiskt simmande och försökte hitta ett sätt att ta sig upp på.

Det här är “The Big Hole” som hittas i Kimberley, Sydafrika. Det var här hunden föll ned. Att hon inte dog omedelbart är helt ofattbart. Fallhöjden är lika hög som att falla 50 våningar.

hole

Hon var fångad i hålet i 8 dagar.

hole1

Vänliga människor och räddningsarbetare slängde ned mat till henne så att hon inte skulle svälta. De döpte henne till Underdog.

hole2

Underdog överlevde dag efter dag tack vare dessa fantastiska människor. De hade försökt att rädda henne många gånger och misslyckats lika många. Hon var för rädd så hon hoppade ned i vattnet vid varje försök.

hole3

Sen, efter oräkneligt många timmar, lyckades de rädda Underdog från hålet. En veterinär tog sig en ordentlig titt på henne och konstaterade att hon var helt oskadd.

hole4

Hela händelsen var otroligt skrämmande, men nu är det flera dussin människor som erbjudit sig att adoptera Underdog. Hon kommer att få ett bra liv efter denna skrämmande upplevelse.

hole5

Den övergivna gruvan har blivit en turistattraktion efter att den lades ned 1914. I gruvan hittade man diamanter, över 3000 kg faktiskt.

hole6

Förhoppningsvis gör staden någonting för att förhindra framtida liknande händelser. Nästa gång kanske det inte får en sån bra utgång.

Källa: Daily Mail

Dela den här otroliga hundens kämpaglöd med andra genom att trycka på knappen under.

[EPSB]

[/EPSB]