Hans promenad i skogen förvandlades till något helt annat när han hittade det här. Det trodde jag aldrig!

När Greg Zubiak vandrade in i skogen för att förbereda sig för älgjakt var han inte förberedd på att han skulle hitta det här lilla knippet av lycka. Nej, Zubiak såg faktiskt inte en enda älg den dagen. Istället hittade han en låda med 20 övergivna hundvalpar på ett fält. De satt där, kalla och rädda, och Zubiak visste att de inte hade en chans om han inte agerade snabbt. När han såg hur kalla valparna faktiskt var slet han av sig sin jägarutrustning och la den över valparna för att få dem varma. Jaktutflykten var över men Zubiaks resa med lådan av valpar hade precis börjat. Se här!

Greg Zubiak på fältet där han fann valparna.

Zubiak

Valparna var mellan 3 och 6 veckor gamla.

Zubiak1

Zubiak kanske inte ville ta in 20 små valpar men han visste att han inte kunde lämna dem där för då skulle de antingen dö av kylan eller så skulle vargen ta dem.

Zubiak2

De lokala hundhemmen var redan överfulla och de kunde inte ta in valparna. När ordet spred sig om valparna kom volontärer från alla möjliga platser för att hjälpa och för att adoptera några av valparna.

Zubiak3

Valparna var otroligt hungriga och de var kraftigt angripna av mask.

Zubiak4

Men det ser ut som att de mår mycket bättre nu!

Zubiak5

Källa: CBS News

Så otroligt gulliga! Den enda som möjligtvis var lyckligare än vad de här små valparna var är älgen som egentligen skulle blivit jagad den dagen. Dela den är fantastiska historian med dina vänner genom att klicka på knappen nedan.

[EPSB]

[/EPSB]