Den här hundvalpen hade ramlat ned i en grop med het tjära och kunde inte röra sig. Slutet av den här historian fick mitt hjärta att svämma över.

Det är inte lätt att vara liten och ensam i ett stort land. Vad som hände den här lilla hundvalpen kramade åt mitt hjärta och fick tårarna att börja rinna. Den lilla hundvalpen hade trampat fel och ramlat rätt ned i en grop full av het tjära. Han lyckades ta sig upp men på grund av tjäran han var täckt i stelnade han mer och mer och till slut kunde han inte röra sig längre. Han fastnade i marken och kunde inte göra något annat än att ligga där.

Tack och lov ringde en förbipasserande efter hjälp och det här är vad som hände.

Den här stackars oturliga hundvalpen föll ned i en grop med het tjära och enligt räddarna hade tjäran stelnat så pass mycket när de kom att han inte kunde röra sig över huvud taget.

tjära

Tack och lov hade en förbipasserande sett den lilla killen och ringt till Animal Aid United.

tjära1

tjära2

De gnuggade in valpens päls i olja för att försöka få bort tjäran. Det tog dem 4 timmar.

tjära3

tjära4

tjära5

tjära6

Det här är hans ansiktsuttryck när han tänker “Det där gör jag aldrig igen!”

tjära7

Deras räddning filmades och videon ser du här nedan:

Det är helt fantastiskt att se den här räddningen. En liten hundvalp helt utan hopp får hjälp av ett helt team och får sedan chansen till det liv han verkligen förtjänar. Dela den här fantastiska räddningen med dina vänner genom att klicka på knappen nedan.

[EPSB]

[/EPSB]