När den här läraren skulle gå i pension efter 41 års arbete hände något alldeles fantastiskt. 1:55 in i filmen rann mina tårar.

Mrs. Flexer var en älskad lärare under sina 41 år inom läraryrket. Hon jobbade hårt för att motivera sina elever och lånade alltid ut en hjälpande hand till de som behövde den. 

När hon annonserade att hon skulle gå i pension bestämde sig hennes elever, både nuvarande och tidigare, för att hålla ett oförglömligt pensionsparty för henne för att hon skulle få veta hur mycket de uppskattat henne.

Se den underbara sammankomsten här. Du måste se hela!

När Mrs. Flexer gick in i rummet och såg de dussintals elever som samlats för hennes skull blev hon alldeles chockad.

pension

Och när hon började känna igen de bekanta ansikten omkring henne, inkluderat en student hon hade första året hon undervisade, kunde hon bara säga “Herregud.”

pension1

Efter att de gett henne några ögonblick för att låta det sjunka in började studenterna att dela deras speciella minnen de hade haft tillsammans med Mrs. Flexer.

pension2

De pratade om vilken otrolig inverkan hon haft på deras liv…

pension3

Och hur hon hjälpt till att skapa de män och kvinnor de är idag.

pension4

En elev som hade fullt upp med sina juristtentor skickade till och med sin mamma för att prata å hennes vägnar.

pension5

Sedan gav de Mrs. Fletcher en medalj för att hon är så fantastisk.

pension6

Källa: SoulPancake

Trots att man kanske inte tänker på det så har ens lärare en stor inverkan på elevernas liv. De har förmågan att få eleven att tro på sig själv, att våga och att vilja. Det är såna lärare som blir ihågkomna för alltid. Dela Mrs. Flexers underbara avskedsparty med dina vänner genom att trycka på knappen nedan.

[EPSB]

[/EPSB]