Det här bandet mellan människa och hund kommer att beröra dig på djupet. Mina tårar rinner.

När Rick såg att hans älskade pitbull Karma hade fallit ned i den smutsiga floden slösade han ingen tid på att fundera över hur han skulle agera. Han slängde sig omedelbart, utan att tveka i för att rädda sin bästa vän. Trots att hunden är människans bästa vän är det inte många människor som faktiskt skulle riskera sitt eget liv för att rädda sitt husdjur. Floden som Rick räddade Karma ifrån var så smutsig att han drog på sig en kraftig infektion.

När Rick, som är hemlös, förstod att han var tvungen att åka till sjukhuset släppte han först av Karma vid Villalobos Rescue Center så att han kunde vara säker på att hon fick mat, vatten och vård medan han var borta.

Men tiden gick och när han inte kommit tillbaka efter två veckor började räddningscentret att söka efter ett nytt hem till Karma. Tack och lov kunde Rick komma tillbaka till centret precis i rättan tid för att ta hand om sin bästa vän.

De verkade båda oändligt glada över att se varandra igen.

karma

Det var inte bara de bästa vännerna som var glada över återföreningen, även de som tagit hand om Karma.

karma1

Aww!

karma2

“Tack för hjälpen Villalobos Rescue Center! Nu är det dags för mig att dra!”

karma3

Källa: Elite Daily

Jag förstår om ni behövde använda upp ett helt paket med näsdukar, det behövde jag också. Dela den här underbara historian med dina vänner.

[EPSB]

[/EPSB]