Den här kattens otroliga resa mot tillfrisknande kommer att få ditt hjärta att smälta.

Det var midnatt när en Reddit-användare får ett samtal från sin chef. Vanligtvis skulle man bli rosenrasande om ens chef ringer mitt i natten, men den här gången var det annorlunda. Hennes chef hade sett en liten, väldigt ung kattunge i behov av hjälp och trodde att hon skulle vara intresserad av att ta in honom.

Hon ville mer än gärna hjälpa den lilla hårbollen men hon hade ingen aning om hur mycket hjälp han faktiskt behövde… tills hon såg honom.

Han drack ingenting av den mjölk som erbjöds och han kunde knappt andas.

omar

Hon tvättade honom så gott hon kunde och hon stannade uppe med honom hela natten i väntan på att få ta honom till veterinären.

omar1

Han kröp ihop i hennes knä när de väntade på att få gå in till veterinären.

omar2

Han fick diagnosen övre luftvägsinfektion och felint immunosuppressivt virus, det senare gjorde det omöjligt för ett katthem att ta in honom. Men de erbjöd sig att stå för veterinärkostnaderna om hon var villig att ta sig an honom, vilket hon gladeligen gjorde.

omar3

Den lilla killen var bara 3 veckor gammal. Hon döpte honom till Omar.

omar4

Hon gjorde en säng till honom med en värmedyna i, men han föredrog ändå att sova på hennes bröst.

omar5

Hon använde en halsduk för att kunna bära honom med sig. Han började pipa och blev väldigt orolig om hon var för långt borta.

omar6

Efter 4 veckor hade hans ögon läkt tillräckligt mycket för att han kunde öppna dem.

omar7

Han blev mycket mer lekfull med hans nyfunna syn.

omar8

Men han föredrog fortfarande att vara nära sin räddare.

omar9

Han blir större!

omar10

Viktigt att undersöka sitt utrymme ordentligt.

omar11

Åtta veckor gammal och kung av bubbelplast.

omar12

Tre månader gammal har han bestämt sig för att ha ihjäl alla krukväxter. Men man kan inte bli arg på honom, han är ju så söt!

omar13

Den här krukan fick han efter att han tagit sönder den andra.

omar14

Helt återställd efter fem månader. Hans stolta ägare säger att han tror att han är en människa. Han sitter vid matbordet som en människa.

omar15

Källa: Reddit

Det var en lång tillfrisknad men nu kan hon inte tänka sig ett liv utan den här stiliga lilla killen. När folk lägger ned hela sitt hjärta i att rädda hjälplösa djur smälter mitt hjärta. Dela Omars fantastiska resa och hans räddares underbara mod med dina vänner.

[EPSB]

[/EPSB]