Han spelade in vännernas bröllop och laddade upp det på Youtube. 48 timmar senare hade över 3,5 miljoner personer sett videon. Det här hände sen.

Bröllopsdagen är en dag alla gifta par minns med glädje och lycka. Det är den dagen man äntligen förenas till ett med sitt livs kärlek. För Jill och Kelly blev dagen dock starten på något mycket mer…

Vad som hände i kyrkan hade ingen av gästerna kunnat ana innan. Istället för den klassiska entrelåten fick de höra Chris Browns “Forever” börja spelas. En och en halv timme innan bröllopet hade nämligen en av brudtärnorna kommit på en kul idé. De skulle alla dansa in i kyrkan. De planerade koreografin snabbt och skred till verket. Sedan överraskade de bröllopsgästerna och fick massor av applåder.

Här hade historien kunnat ta slut. Det hade kunnat blivit en i raden av lyckliga bröllop med många leenden. Men det var bara början. Bland bröllopsgästerna satt nämligen Tommy Alsop som hade tagit upp sin kamera och filmat allting. Jill och Kevin fick filmen som minne och hade väldigt roligt åt den.  Historien hade åter igen kunnat ta slut om det inte var för brudens pappa. Han påminde om alla släktingar som inte kunnat komma på bröllopet. Att de också skulle uppskatta att se filmen som visade hur lyckliga dom var tillsammans.

De visste inte hur de skulle kunna skicka filmen till alla samtidigt, eller om alla ens ville se den. Så för att göra det lätt för sig själva valde de att ladda upp filmen på Youtube och skicka ut en länk.

Och det var då historien började på riktigt.

Inom ett dygn var de uppe i över 100 000 visningar och efter en vecka hade 3,5 miljoner människor tittat på deras bröllop. De fick massor av kommentarer, mail och telefonen gick varm. Det var inte bara släkten som ville se filmen. Alla på internet ville se den. Filmen gjorde folk lyckliga och spred glädje. Inom två månader hade 15 miljoner människor sett den.

Se filmen nedan och du kommer att förstå varför!

Dansen blev så populär att Chris Browns singel “Forever” åter igen började stiga på topplistorna.

För att göra något gott av de hela startade Jill och Kevin sidan  JK Wedding Entrance Dance och började samla in pengar till välgörenhet. Tack vare deras inspelade video har de kunnat samla in över $50 000 till Sheila Wellstone Foundation, som jobbar för att få ett slut på familjerelaterat våld. De blev även inbjudna till tv-program för att berätta om filmen och för att göra dansen igen.

Jill och Kevin har idag varit gifta i över fem år. De har två söner, den ena är 3 år gammal och den andra är 7 månader. Jill och Kevin säger att sönerna får dem att sjunga, dansa och skratta varje dag.

Källa: jkweddingdance

Deras dans har inspirerat till flera olika parodier.

Och deras egen rekonstruktion av dansen i The Today Show.

Gör som Jill och Kevin och sprid glädje till alla dina vänner. Klicka på knappen nedan för att sprida deras fantastiska bröllop till dina vänner på facebook!

[EPSB]

[/EPSB]