Vad de här fiskarna fann utanför Australien kommer definitivt att ge dig mardrömmar.

Det verkar som all läskiga och farliga djur finns i Australien. Jag vet inte om jag hade vågat bo där…Och jag förstår inte hur folk vågar bada där överhuvud taget. Men David Gulliot verkar inte speciellt rädd för vad det kan finnas i havet. Han jobbar nämligen på en fiskebåt. Men när de drog upp den här fisken utanför Victoria i Australien blev de skräckslagna. Den här saken är faktiskt en levande fossil som har förfäder 80 miljoner år tillbaka i tiden.

Det är en Kråshaj som ser ut som en ål i kroppsformen. Den har över 300 tänder och är ungefär 170 cm lång. Och som du kan se är det inte direkt någon skönhet.

Det ser ut som något som är taget ur en skräckfilm.

Om du vill veta mer om den här Kråshajen kan du se videon nedan.

Vilken obehaglig upptäckt! Det är ju säkert coolt för forskare världen över. Men jag hade ju inte velat möta en sådan när jag var ute och simmade.

[EPSB]

[/EPSB]