Den här valpen hittades i en låda med sin mun ihopbunden. Vad som hände sen? Helt otroligt.

Vi kan lätt bli avtrubbade av alla hemskheter vi dagligen ser på TV. Våld och mord hör till vardagen och vi tänker alla “Det där händer aldrig mig”.

Shawna hade, liksom alla vi andra, sett bilder och filmer på hundar som men aldrig hade hon trott att hon skulle få erfara detta i verkligheten. Men en riktigt kall kväll när hon var på väg hem i mörkret hörde hon något som gnydde. Hon förstod inte var det kom från men när hon kom närmare ljudet insåg hon att det kom från en låda. När hon öppnade lådan kom stanken av ruttet mot henne och hon ser en liten valp liggandes i lådan med gummisnoddar runt hennes mun så att hon skulle vara tyst. Gummisnoddarna hade skurit in i hennes hud så pass mycket att såren var stora och lukten kom från hennes ruttnande hud.

Shawna tog omedelbart med sig Star, som hon döpte valpen till, till djursjukhuset och det fanns inte mycket hopp för den lilla. Men vad som hände sen är helt otroligt och det visar vilken otrolig livslust den här lilla valpen hade. Se videon nedan för att se vad som faktiskt hände.

VARNING! Den första minuten i filmen innehåller väldigt grafiska bilder.

Nu är Star lika levande som vilken annan hund som helst. Hon har en familj att leka med, hon sover i en varm säng varje natt och hon har Shawna, som kommer se till att hon aldrig lider igen. Dela Shawnas otroligt varma hjärta och Stars fantastiska återhämtning med dina vänner genom att klicka på knappen nedan.

[EPSB]

[/EPSB]