Den här pappan förlorade sin dotter 6 veckor efter hennes födsel. Vad de här främlingarna gjorde för honom är helt fantastiskt.

Lilla Sophia föddes med en levertumör för cirka 7 veckor sedan. Under hela hennes liv behandlades hon på sjukhus och i måndags postade hennes pappa, Nathen Steffel, ett inlägg på forumsidan Reddit att hans lilla dotter gått bort. I inlägget vädjade han om hjälp till de andra forumanvändarna.

”Min dotter har precis gått bort efter en lång kamp på barnsjukhuset. Eftersom hon var på sjukhuset hela sitt liv kunde vi aldrig att ta ett foto utan alla slangar. Kan någon ta bort slangar från fotot?”, står det i foruminlägget han postade. I inlägget berättar han även att hon låg på Cincinnatis barnsjukhus och att det även var där hon gick bort.

Reaktionen Nathen fick på sitt inlägg hade han aldrig ens kunnat drömma om. Människor photoshoppade bilden han la upp och vissa skissade även av bilden.

Nathen la upp en bild på hans 6 veckor gamla dotter som precis avlidit. I inlägget frågade han om någon kunde ta bort slangarna från fotot.

pa1

Responsen från de andra användarna var fantastisk.

pa

pa2

pa3

pa4

pa5

pa6

pa7

pa8

pa9

pa10

Nathen skrev till Huffington Post att han blev så tagen av alla meddelanden han fick och allt stöd som visades. Han blev kontaktad av familjer som varit med om linkande saker som delade med sig av den sorg de själva hade känt.

Det betyder mycket för honom att han faktiskt fick se sin dotter med alla slangar och medicinsk utrustning bortplockad. Det enda han bad om var en bild. Och det fick han, tillsammans med mängder av stöd och kärlek

Källa: Nyheter24

 

Vad de här främlingarna gjorde för den här pappan är helt underbart. Dela den här fantastiska historian med andra.

[EPSB]

[/EPSB]