När ett par skolkamrater mobbat den här tjejen bestämde hon sig för att göra det här. Hon är en riktig förebild.

När den kanadensiska tonåringen Caitlin Prater-Haacke blev ett offer för mobbing blev hon inte arg. Hon ville inte ge igen. Hon bestämde sig istället för att vända det till någonting positivt.

Förra månaden var det en annan student i hennes skola George McDougall High School som bröt sig in i hennes skåp. De använde hennes iPad och postade meddelanden till hennes Facebooksida där de sa att hon borde ta livet av sig själv. Caitlin mådde dåligt över deras handling och visste att hon behövde göra någonting. Hon tog med sig hundratals Post-it-lappar och satte upp dem överallt i hennes skola. Hon vandaliserade dock inte skolan. Hon skrev upplyftande och positiva meddelanden på var och en.

Hon ville bara sprida lycka… och hon lyckades verkligen.

Källa: The National

Hon hamnade tekniskt sett i trubbel men det var värt det. Caitlin är den typen av tjej som vi alla kan se upp till. Hon tog mobbing, som är en så otroligt feg handling, och vände den till något positivt och kunde ta lärdom av kärlek och visa den för alla runt omkring henne. Dela Caitlins otroliga mod och insikt med andra för att sprida hennes glädje vidare.

[EPSB]

[/EPSB]